Wednesday, 27 July 2011

alamak!! positif again??

adoi, kalu betol positif, mahu pengsan empatbelas kali ni, kuikui!! mak fobia, jadi baik mak rilek-rilek dulu, jaga si bambam betol-betol baru plan masa akan datang kan, kan. hehe!

tapi- tapi, serius rindu masa tempoh pantang aritu. menjaga Anas yang sangat kecik & suka nangis ni, memang betol-betol mencabarlah.

paling rinduuuu, bila tengok Anas dibedung, oh comel-comel. try bedung Anas semalam, mula-mula dia rilek je, pastu lama-lama nangis sbb rimas kot, tapi lepas nangis-nangis tu, boleh pulak dia tertido, hahahahaha!!

ini angkara Ayah E lah yang nak bedung dia, ayah E kata tangan & kaki Anas aktif sangat, takmau duk diam, kuikui.

empat lima kali tengok Anas berbedung ni, macam girl lak dia, aduyai!!! eh anak ibu boboi lah, gagah perkasa lah, muahahahaha!!

oke, cubaan ibu berjaya!!!

kaki try nak sepak-sepak kain bedung tu tapi tak berjaya, hehe!!

ololololo, comelnyaaaaaa!!!

hahaha, start nak nangis dah, pastu tertido lak dia, kuikui!!

emm rindunya kat hubby, bila nak jumpa ni?? hmmmm T___T

5 comments:

molliesa said...

haaa..terkujat den kalo positip again! hehehe...kene bedung budak tu! comelnye!!!!

Rosie Rose said...

alolololo comeynya budak bulat sorg nihh... mmg sgt comel kalau bb berbedung kan? kite pon suka bedung2 fahim... dah tamo diam sgt! hehehehe...

eh ehhhh ibu anas pon comel la... rindu ayah anas yer ;)

Nur said...

hahaha kene buli dgn mak bapak eh?? ya.. rindunya masa baby kecil :)

misha.w said...

kite pon rindu hubby jugak. sobsob.

♥S@R@♥ said...

comel la baby kena bedung.. geramnye tgk.. mesti bestkan bila peluk baby..

oh la la!