Friday, 15 April 2011

hello aunty-aunty, hi uncle-uncle!!

surprise kan, 37week 3 hari baby saya dah excited nak jumpe ibu dan abah dia.
Alhamdulillah, everything is going smooth, sungguh berharga pengalaman ni.
nanti update ya!!

hello, hai hai.

nama : Nik Anas Iman Bin NikZul Aziz
lahir : 14 April 2011
berat : 2.69kg
jam : 2.10 petang di Hospital Jeli

14 comments:

Puan aiNa Rahman said...

bby anas nak jadi org jeli yea? x smpat tggu balik kampung tu. tggu baby H keluar ye lagi seminggu dua..kwn anas ni suke duduk dalam perut mama die.hehe

Pya said...

Hye baby Anas! Ni auntie Pya ni! Hehe.. Congrates Nad! Comel giler ok baby Anas. Kiss & hug him for me ya! Jauh sgt la Kelantan tu nak g nengok dia...

Pya said...

Hye baby Anas! Ni auntie Pya ni! Hehe.. Congrates Nad! Comel giler ok baby Anas. Kiss & hug him for me ya! Jauh sgt la Kelantan tu nak g nengok dia...

mamaleen said...

tahniah.. yay!

.:Mrs. Engineer:. said...

congrates nadiah... :)

Rosie Rose said...

hello baby Nik Anas, assalamualaikummmm and welcome to the world! nanti hapdet citer lagi ye dear....

selamat berpantang ye nad! take care....

nadeera said...

hai anas..kamu kuar awal yer..tak sabar jumpa mama yer.. :-) to nad:tahniah yer..selamat berpantang..

mommie yuyu said...

hello hello nik anas..comey nyer kamu..anas pujukla geng anas dalam perut mummy ni jgk ajak keluar awl jgk.37/38 minggu.mummy pun x sbr nk geng ngan anas ni

deela~ said...

wah bestnya... sy dh 38weeks ni tp bb blom bg tanda2 lagi... =)

cutenya Nik Anas Iman~

Puan Laili MoMmY_tO_Be said...

hey u....mane aci!!! sagat jeles ngn nad...hukhuk...EDD kite sama tp u awl 3 mggu tue...baby i ni tak excited mcm baby u kot..huhu...
TAHNIAH nad!!!...hepy 4u...
doakan saya juga...T_T...
dah xsabar nk jmp baby dlm perot ni....

misha.w said...

cgrats Nadiah. Anas adalah sgt cute! :) selamat berpantang mama.. :)

chik star said...

TAHNIAH NAD.
COMELNYE BBY ANAS NI
IDONG TU YG MHL TU.
:DD

Putri Qaseh said...

Congrates Nad =)

^nanie^ said...

congrat's nad for ur new bundle of joy..cantek tarikh..jeles nanie..;-)

oh la la!