Monday, 11 July 2011

happy birthday ibu, (^___^)

ibu je beria bergambar, tapi Anas buat dunno jek, hisk!!

ehem, hari ni besdai saya, tapi saya tade pon celebrate pape, malam tadi pon tido nyeknyak je bersama Anas, hehe. hubby? emm, tiada disisi sebab dia ade tanggungjawab keje. :(

hubby sms, 'cyg nak hadiah apa, bagitau je, nanti abang beli?'

jenuh dah saya pikir hadiah apa yang saya nak pau hubby saya kan, tapi blurrr, taktau nak apa, hehe! tetiba je rasa diri ni bagus sbb tak materialistik pulak kali ni. biasa kalu hubby tanya nak apa, mesti kata nak macam-macam, kahkahkah! pokai la encek hubby ade bini macam ni kan, :)

sejak adanya Anas Iman ni, macam dah kurang dah permintaan utk diri sendiri, asyik-asyik pikir nak beli utk Anas je. pegi mall mesti meluru tempat baby dulu, kalau shopping online pon mesti beli barang Anas jek. memang bertuahlah si Anas ni, asyik pakai benda baru je kan, hehe!

tengah kerah otak ni hadiah apa yg nak suh hubby kasi ni, emmm mungkin handbag baru ke handphone baru atau mungkin kereta baru, hahahahahaha. mahu pengsan hubby saya kan, kuikuikui!!

ehem besdai hanya tanda bertambahnya usia je kan, bukan maksud pape pon. okeh, ibu happy birthday!! :)

note : tak sabar nak dengar Anas cakap, ' ibu, camat hari lahir,' hehe!!

7 comments:

Anah said...

happy birthday..sama ngan my hubby la birthday hari ni=)

nadiah said...

hehe, yeke, happy birthday utk hubby awak jgk!!!

molliesa said...

molie sampai bile2 pun takkan lupe birthday nad! happy birthday ibu anas! love!

nadiah said...

molie :

hehe, tula, besdai org sama lak dgn anniversary molie kan. oke, happy anniversary utk molie jugak, :)

Puan aiNa Rahman said...

besdai nad same ngan besdai mak sedara org, dari kecik smpai besar x penah lupa besdai die, pasni x lupa la besdai nad. =D anyway..dah tambah usia, bole la tambah anak lg..hehehe

Mama Marcello said...

hepy besday nad...
bes ek smbt besday ngn baby...kikiki...

anas cam lagi beso la dari aqeef..u bg mkn ape nad?hahaa...

Putri Qaseh said...

Happy Birthday Ibu Anas..semoga pjg umur n bertambah2 murah rezeki amin :)

oh la la!