Friday, 21 January 2011

oh mimpi-mimpi


hmm. agaknya ibuk-ibuk boyot memang suka bermimpi kan, sebab bila baca belog molie dan mrs. Lune, diorang pon terkena nightmare jugak. hohoho!! kalau bermimpikan mimpi-mimpi indah yang membuai perasaan takpe la, ehem! tapi ini nightmare yg menyeramkan, menakutkan dan meresah jiwa raga. huh!!

dah bermalam-malam asyik nightmare je, hmmmm. dah la tido sorang, suami outstation lagi, (--"). kenapa agaknya yer? sebab banyak sangat pikir ek, sampai terus masuk dalam mimpi yer. arghh!! (T__T).

tapi haku ni bertuah sebab bila tersedar je, terus hilang segala-mala mimpi-mimpi ngeri tu. tapi still ade perasaan takut dan terus takleh tido. cuma tak dapat reflash balik apa yang aku mimpi sebelom ni, hehe!! takpe, tak kesah pon, tak ingat lagi bagussssssssss!!

HAHAHAHA!!

6 comments:

ally said...

nadiah, betulla, sy pon kerap juga mimpi yg horror2 nih..menat betui..rasa berlari dlm mimpi tu sampai terbawa2 bila bgn tido..hehe..bila ingat2 balik, lawak la juga..tp sume tu cuma mimpi je kan..kan best kalo mimpi g vacation ke, shopping ke...ni x, mimpi tah ape2 je..

nadiah said...

ally :

penat dan terkejut kan. tp memang agaknya begitu kot bila prgnant ni. hehe!!

tapi sebab ape yer? pelik gak, sblom ni takde pon rs cm gitu. tetiba je skrg asyik nightmare jek. penat lah!! :(

Cik Puan Fara said...

sy pon :(
mimpi pelik2 :-s
takot btol :-s
dah la dok sendiri, wiken wife :(
kalo tejage tgh mlm, nangis sorg2.. hukhukhuk

nadiah said...

cik puan fara :

hi fara. salam kenal. tak bestkan mimpi pelik2 ni, takot!!! kalu duk sorang, lagi la ngeri, hukhuk!!

eh fara, nape xleh bukak belog awak? :'(

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

hehee!!~~ mimpi teruk2 camane tu kak nad?? terfikir sesuatu kot terbawak2 lam mimpi....

nadiah said...

weiyda :

hmm, tak dpat ingat mimpi ape, tp bila bgn tu rs ngeri jek, huhu!! skrg byk berfikir lah..

pikir pasal nk deliver lagi, oh cuak-cuak. masa makin dekat lah. takutttt!! :(

oh la la!