Friday, 10 December 2010

usianya setahun

maksud saya, dia yang kat bawah ni
maap!! takde hadiah, dan takde masa nak celebrate bersama.
nama : Asma' Al Huda Binti Shamsul Bahri
usia : 1 tahun cukup hari ini.
pencapaian diri :
* gigi sudah ada 5 batang (3 atas dan 2 bawah dan giginya jarang-jarang. HAHA)
* sudah mampu merangkak dan menonggengkan bontot ke arah sesapa
sahaja dibelakangnya.
* Ya, kentutnya pon sudah kuat. HAHA
* sangat kuat meragam bila Abi dan Umi ada disisinya.
* sudah pandai makan dan suap sendiri walaupon kuantiti masuk mulut
hnya beberapa ketul.


okeh. itu shaja.

selamat hari lahir yg ke setahun!!
cikNa love u!!

6 comments:

adachadisini said...

photoscape?

nadiah said...

haha. yap!! tapi reti atur gambar jek, edit dan letak text tu guna picnik. blom selongkar abis lg photo scape tu. hehe!

adachadisini said...

picnik best. tp benci slow.
eh bdk kecik ni dah setahun???
rasa macam baru je baca entri masa die bru lahir haritu. ohh. masa berjalan ibarat air~!

nadiah said...

sini pon slow jugak. tunggu jelahh. HAHA.

aah. dh setahun. memang sekejap. ehh. 'masa berjalan ibarat air' emm nice word!! HAHA.

"..butterfly.." said...

10dec? wahh die muda 25thn dr sy! ;D

nadiah said...

wah. sama lak tarikh besdai yer. hehe

oh la la!