Saturday, 25 December 2010

kram kaki : saya sudah alaminya (lagi). anda bagaimana?



ohh tak tahan, kaki tengah kram ni. dan ouchh!! sakitnya hingga rasa nak nangis, dan rasa nak hempuk je suami yang asyik suh cool down cyg, cool down cyg...ouchh ouchh!! dah la sakit paha tak hilang lagi.. :'(

Maaaaaaaaaaaa, nak balikk!! nak balikkkkkkkkkk!!


note : teringat kat Ma. Ma mengandungkan kami 9 adik-beradik tau. camnelah Ma hadapi setiap dugaan masa preggy ni ek. ohh Ma, I love U lahhh... :)

7 comments:

mamaleen said...

hye..

kaki krem slalunya sebab kurang kalsium dalam badan.. kena minum susu byk.. sebab baby dalam perut perlu kalsium bila tak cukup baby akan amik kalsium mama dia dan mama dia akan krem kaki.. huhu.. doktor yang cakap kat i.. hehe
banyakkan minum susu ok! muah

nadiah said...
This comment has been removed by the author.
nadiah said...

mamaleen :

yeke mama. tapi kan, saya selalu minum susu. ni pon dah habis satu tin, emm dah kena beli stok baru dah. haish! agaknya kalsium tak cukup jgk kan..emm kena minum 3kali shari lak kan. hehe.

thanks mamaleen! :)

^nanie^ said...

nad,stakat ni nani xde la rase cramp kaki..just sakit pinggang je if baring terlentang..hopefully xtruk sgt..;-)

♥ balkidz_hunny ♥ said...

hmm, krem kaki ek? bila ek krem kaki ni akan berlaku. takut jugak nie.

nadiah said...

^nanie^ :

emm org ni mse awal2 preggy lg selalu kram kaki, pastu lama2 dia stop, then tetiba dtg balik. sakitnya memang sakitlah. rasa nk nangis je...:(

nadiah said...

<3 balkidz_hunny <3 :

emm xtau la pasti, atas org jugak kot. org cakap sbb kalsium dlm bdn x cukup sbb tu kena kram kaki. huhu!!

oh la la!