Wednesday, 11 August 2010

one day complete


Alhamdulillah, hari ni settle puase pertama dan hari ni jugak 1st day solat terawih kat masjid. ^___^, malam semalam tak pegi terawih sebab Lala tido taknak bangun, takkan nk tinggal dia sengsorang kat rumah kan. hoho! tadi bukak puase di kuala besut, umah MIL, tapi lauk pauk saya beli ajek, tak masak pon, hoho! ah menantu solehah memang macam ni kan, hahahaha! pagi semalam bersahur umah ma ayah sendiri, saje la nak merasa bersahur dan berbuka puase di tempat berbeza-beza. esok dah nak balik kuantan pahang kan, uhuk uhuk! sedih pulak T___T.

lusa dah plan nak buat udang goreng ala-ala mama ain ni, dia buat saya terliuq lak. hahaha! saya bukan penggemar udang / sotong sbb alergik segala kan. kalau makan, siaplah kau mengaru sana sini kan, hoho! eleh, manja sungguh kulit saya yang gebu ni kan, hukhuk! tapi disebabkan mama ain ade sediakan resipinya sekali, tak salah rasanya saya cuba kan, suami memang suka udang, tapi sebab saya tak makan udang, jadi dia pon jarang la makan udang ni. nak harap saya masak udang, sotong segala tu, emm lambat sikit lah..hehe!

cilok dari blog mama ain. hehe.


note : mama ain, maap ye cilok resipi ko, nanti kalu menjadi aku update naa! halalkan ye!

No comments:

oh la la!