Tuesday, 10 August 2010

fast food channel


bila cha berdialog pasal burger GCB mcd dan israel ni, baru lah saya sedar, ada burger baru di mcd ni yer. hoho! oh tahu, sepatutnya anti-mcd, anti-produk israel, tapi pegi makan jugak kan? ok, salahkan saya, T_____T, em saya jaranggggg sekali pegi makan sana, dalam dua bulan sekali kot pegi! haha. bila pegi sana, selalu makan double cheese burger je, takpenah berhasrat nak cuba burger-burger lain. berselera dengan burger itu je. yang lain taknaklah..

cha cakap dia ni sedap. berbaloi dgn harganya. hoho!

pastu tertengok pulak kat METRO hari ini iklan pizza hut. oh ade pizza baru sempena puase leerr. nama dia, pizza ayam sinar ramadhan, wahh kelas nama. hoho. siap ade bebola ayam di tepi-tepi pizza tu. nyum nyum!! eh tapi pizza pon kena anti jugak kan? ini pon produk israel jugak kan. ayoyo!

nama dia 'Meaty Deluxe Pizza'. ada bebelo ayam / daging kat tepi-tepi tu.
eh yg ni sama ke dgn pizza ayam sinar ramadhan tu?


note : berbuka puase kat mcd / pizza hut ni tak mungkin kot. selera tetap dengan NASIK jugak..oh, mahu start anti-fast food lah..hoho!

No comments:

oh la la!