Thursday, 16 December 2010

perot tertonjol keluar. auuwww!

HAHA. teringat peristiwa malam tadi. saat mahu tido, eh bukan, saat mahu baring je. baring dengan posisi miring ke kanan sambil baca majalah. lamaaaa dgn posisi tu. tiba-tiba tengok perot sendiri macam lain. ada 'benda 'tertonjol sikit. keras. perot dah macam jatuh ke kanan je, tapi 'benda' tu tertonjol ke atas. HAHA. unik. hebat. ajaib. panggil suami, dia tengok dan sentuh sama. dan sama-sama gelak, ohh ini baby lah. maybe kepala dia, atau lutut dia, ataupon siku dia yang tertonjol kat situ. HAHA. terus pusing dan usap perot sendiri. keadaan tertonjol hilang dan terus jadi normal. bulat. emm dan tetiba je rasa akulah superwoman yang hebat!! HAHAHAHAHA!!

note : maap!! dah jadi addicted lak nak update blog, walaupon hal secoit cuma.
okeh dah, kek dah siap. nak pegi angkat dalam Baking Life kejap. HAHA.

9 comments:

adachadisini said...

nak tengokkkkk! nape tak snao :P

Puan aiNa Rahman said...

hehehe...baby sudah makin besar tu. =D

nadiah said...

cha : haipp!! snap utk diri sndiri je. Hehe!

aina : aina pon msti ada pngalaman gitu kan. kan. kan.

"..butterfly.." said...

haha..nt bila dh 8bln mcm i nih lg rase kelakar..bila ngiring kaki baby kena tilam, rase die tolak2 mcm terkais2 gituw..hihihiii

nadiah said...

ewa : yeke. hehe. lagi syiokkkkkkk!! x sabaulah...

kerangRebus said...

wah..mesti kiut tummy tu..uhuu :)

nadiah said...

kerangRebus : eemmm sedapnya kerang, lama x mkn. ehe!! emm kiut dimata sndiri je. haha.

hii. salam kenal!

Mama Ain said...

best kan time tu...ain pun memule excited...rase cam bahagia gler..

nadiah said...

mama ain : lamaaaaaa x online!! aah, eksited! nt mama ain akan rs lagi saat indah tuuu. nt kongsi cerita ek..

oh la la!