Tuesday, 14 December 2010

dating dengan ex-boipren

malam tadi keluar berdating dengan motif nak celebrate anniversary kedua kami jadi suami isteri. sengaja celebrate lewat 8 hari. Ye, sengaja, sebab nak rasa manisnya 2 tahun hidup bersuami isteri ni lama sikit. tahun ni je berdua, kan tahun depan dah bertiga kan :)

emm mula-mula kena paksa dengan ex-boipren berposing dengan kereta hitam dia. heh!
si hitam berjasa! kereta masa kapel, masa kawen dan mungkin lepas beranak pon dgn dia.
oh setianya kamoo. jangan rosak-rosak ye. i lap u lah hitam!!


kemudian..
paksa ex-boipren amik gambar aku. konon nak posing macam model, tp tak jd sebab pendek. (--")
cepatkan sehari - 20 weeks
Yay!! membesar dengan kuat dan sihat


kemudian..
plan asal nak bercandle light dinner tepi pantai, tapi sayang hujan lebat, terus cancel. ececeh, berangan!! Jadi, terpaksalah tukar plan, celebrate kat restauran berbumbung dan romantik. Berbumbung itu utk mengelakkan basah lencun terkena hujan, malam tadi hujan lebat woo!! dan romantik tu cukuplah dengan lampu kuning yang menampakkan makanan utk dimakan. janganlah romantik smpai kelam je. HAHA. oleh sebab nak makan kt restauran romantik, teringat satu restoren yang nampak macam cun. restauran dalam taman beb!! terus tuju ke arah restauran tu. emm aku plan dari rumah lagi nak makan western food sebab konon romantikkan. HAHA. tapi bila time order, cik adik order kata western food takde malam ni, tukang buat tak dapat datang keje sebab hujan. hanya ada masakan panas jek. cit! terus kesal sebab singgah situ, dan mood makan pon hilang, lesap dan lenyap. (--") tapi sebab dah singgah dan duduk jadi encek suami cakap order jelah, perot pon dah lapar. maka orderlah kami dengan perasaan sedih (T__T)


main food : nasi goreng paprik & nasi goreng ikan masin
drink : sirap laici & milo panas
add : telur dadar, sup & sambal belacan
rasa biasa-biasa jek. tak sedap sangat pon. restauran je cuns!! (T___T)


dessert : Cappucino Cheese SR.
mujurlah ada 'dia' diatas sebagai pengubat duka. nyam-nyam!
beli kat secret recipe ni, kalau tahu kat situ takde western, baik makan kt SR je. mencik!!


last.
kamera tangkap gambar sendiri.
dua-dua eksited! eh ke aku sorang je yang eksited ek. HAHA.


selamat hari Selasa semua!!
^_____^

3 comments:

chik star said...

happy 2nd anivesery nadiah.
:P

Puan aiNa Rahman said...

woaa...lame x makan malam cahaya lilin. hehhe. rindu nak mcm gitu.

nadiah said...

chik star : mekasih!! :)

aina : hehe. sbnrnya org xpenah pon dinner dgn lilin. kalau penah pon, bila balckout. HAHA

oh la la!