Monday, 2 August 2010

g a r a m


memang terbaik dari ladang lah!! haha

ingatkan cerita Karate Kid lah yang paling best setakat ni tapi rupa-rupanya..ahh, tak rugi lah menonton cerita garam ni, eh Salt ni. TERBAIK wokk! bab lari-lari tu memang suspen, angeline jolie asyik melompat sana sini. memang hero lah dia. chayok! saya suka angeline jolie, sexy sehh! kahkahkah! tapi dalam cerita ni, dia tak sexy, yang baik-baik saja cuma agak ganas la. suka-suka! cuma ending dia abis gitu je, alah nak buat Salt part 2 lah tu. oke la, bagus jgak ada part 2 ni, cuma harap best jugak lah. huhu!!

tengok time weekend yang ya rabbi berduyunnnn orang lah. tapi tetap happy sebab cerita berbaloi-baloi kan. haha enjoy! ^___^

No comments:

oh la la!