Tuesday, 9 November 2010

ruginyaa

jika dulu, aku dah tahu ade video-video secomel ni, haruslah aku realisasikan mase wedding aku dulu. haha. tap sayangnya, aku baru tahu..uhuks! baru tahu okey. sadisnyaaa!! errr nak buat video gini utk majlis cukur jambul baby aku nanti boleh? hahahahaha. wah wah, demandnya ko makcik!!


terima kasih cicikgurlz utk link ini. dan tahniah kepada team cst production atas kelahiran video-video yang comel dan unik sebegini. err mesti mahal upah korangkan, tapi berbaloi-baloi. TAHNIAH!!


NOTE : Noni, my dear cousin, nanti buatla video sebegini. bestlaaa. buatlaaaa..^____^


4 comments:

wanyusnira said...

Note taken.

..............


Tapi xbley apply.. harus lari bajet kalo pki videographer.. dpt photog pun dah kire syukuuuurrrrrr.. hehehe..


p.s: boleh je u buat utk cukur jambul baby u nanti.. hehe

nadiah said...

hehe. berangan je tu. nak upah videographer ni mcm x berbaloilah, baik upah photoghaper jek.

paling dekat, suh ngoh amik. hehe

wanyusnira said...

hehe.. tula.. tp mmg catchy giler kan video dorg. tgk pun excited. hehe..

saya dah book photog saya :)

nadiah said...

kan kan. ade banyak lagi video dia yg best2. ade tu siap ade cerita pengalaman diorg jumpa lg. sweet sgt. tp bjet besar tu.

photog pon dh cukup. dpt simpan kenangan nt. hehe

oh la la!